fov script

Games such as RTCW, Call of Duty, Quake ect.

Moderators: [AsC]Frags, Senior Moderators, [FuN] Users, Friends of [FuN]

fov script

Postby 'KoB'@Babbajabba » Thu Feb 09, 2006 3:44 pm

is there a script that changes the fov from 90 to 120 when firing that only affects the smg.

I have one atm, but using that script with the pistol is stupid as it keeps on zooming in and out after each mouse click. smae with nades.

im using the this one atm. but i dont want it to work on all weapons. only on weapon bank 3. (SMG)

any help ????


//fov-fixed shooting

seta cg_fov "120"
set shooton "+attack;cg_fov 90;set vstr shootoff"
set shootoff "-attack;cg_fov 120;set vstr shooton"
bind MOUSE1 "+vstr shooton shootoff"
Image
Image
User avatar
'KoB'@Babbajabba
Junior Member
Junior Member
 
Posts: 22
Joined: Fri Dec 16, 2005 12:01 pm
Location: Norwich

Postby Goku » Thu Feb 09, 2006 8:26 pm

ive seen this script before, err the only way i think you would be able to do it for smg would be with the weaponbank and something. ask (spk)wimp hes good with scripts. altho fov is no good to me as i leave cg_fov 120 all the time for trickjumping
Image
Image
User avatar
Goku
Expert Member
Expert Member
 
Posts: 478
Joined: Sat Oct 09, 2004 9:13 pm
Location: Nova Scotia, Canada

Postby -Snoopy- » Thu Feb 09, 2006 9:16 pm

ill wait for gebs or con to answer this one
Image
User avatar
-Snoopy-
Expert Member
Expert Member
 
Posts: 413
Joined: Sat Jun 28, 2003 1:12 pm
Location: Luton Uk

Postby ChefAgf » Thu Feb 09, 2006 9:23 pm

you should bind a key you dont use to change your fov. For example:

//Long and Short range shhoting

bind SPACE "vstr rangeswitch"
set longrange "seta cg_fov 90; seta sensitivity 2; seta cg_crosshairSize 32; echo ^3:: ^1LONG RANGE;set rangeswitch vstr shortrange"

set shortrange "seta cg_fov 110; seta sensitivity 10.666667; seta cg_crosshairSize 48; echo ^3:: ^2SHORT RANGE;set rangeswitch vstr longrange"
set rangeswitch "vstr shortrange"

This changes not only your fov but also your sensitivity. Very handy when you are sniping...

So you can easy switch between these Fov's and with all the weapons. :D just change the sensitivity numbers. :D mine is too much :p


Try it and react :p
Image
ChefAgf
Member
Member
 
Posts: 64
Joined: Sat Feb 26, 2005 10:34 am
Location: Netherlands!

Postby Goku » Fri Feb 10, 2006 12:35 am

ChefAgf wrote:you should bind a key you dont use to change your fov. For example:

//Long and Short range shhoting

bind SPACE "vstr rangeswitch"
set longrange "seta cg_fov 90; seta sensitivity 2; seta cg_crosshairSize 32; echo ^3:: ^1LONG RANGE;set rangeswitch vstr shortrange"

set shortrange "seta cg_fov 110; seta sensitivity 10.666667; seta cg_crosshairSize 48; echo ^3:: ^2SHORT RANGE;set rangeswitch vstr longrange"
set rangeswitch "vstr shortrange"

This changes not only your fov but also your sensitivity. Very handy when you are sniping...

So you can easy switch between these Fov's and with all the weapons. :D just change the sensitivity numbers. :D mine is too much :p


Try it and react :p

i might steal this one :P looks cool
Image
Image
User avatar
Goku
Expert Member
Expert Member
 
Posts: 478
Joined: Sat Oct 09, 2004 9:13 pm
Location: Nova Scotia, Canada

Postby 'KoB'@Babbajabba » Fri Feb 10, 2006 9:31 am

thanks matey. Hope to fragg you good with this one now ive found ur server.

ps i got kicked for "to new GUID" or summit what is that about
Image
Image
User avatar
'KoB'@Babbajabba
Junior Member
Junior Member
 
Posts: 22
Joined: Fri Dec 16, 2005 12:01 pm
Location: Norwich

Postby Mac. » Fri Feb 10, 2006 9:38 am

Im thinking you have reinstalled your ET lately !! we dont allow new GUID as its often the case that when people cheat BOT/hax then they reinstall their pc which gives them a new GUID which will then allow them to play again. just give it a few more days and then give it another go.

Babba im not saying that you reinstalled because of hacking as I know you and the KoB guys are honest players, im just stating why we dont allow new GUIDS.

Heck im thinking about a new pc in spring so even i'll be not welcomed on the server for a week OMG !!
Image
User avatar
Mac.
Senior Member
Senior Member
 
Posts: 232
Joined: Tue Nov 08, 2005 10:04 am
Location: London UK

Postby 'KoB'@Babbajabba » Fri Feb 10, 2006 10:11 am

lol ty, i think. I'll try again in a few days.

I had to reinstall ET after I got some stupid ass etpro version downloaded. The hits sounds were crap and it fooked my loading screen aswell. The thing is I deleted the files from ETmain, but the sounds and loading screens still remained :? . So I did a full uninstall and wipe of all ET files. And while I was at it I made a new CFG.
Image
Image
User avatar
'KoB'@Babbajabba
Junior Member
Junior Member
 
Posts: 22
Joined: Fri Dec 16, 2005 12:01 pm
Location: Norwich

Postby Goku » Fri Feb 10, 2006 1:18 pm

well thats one way to get a new guid but you could just delete ur etkey and then restart et and ud get another :D
Image
Image
User avatar
Goku
Expert Member
Expert Member
 
Posts: 478
Joined: Sat Oct 09, 2004 9:13 pm
Location: Nova Scotia, Canada

Postby THEONE » Fri Feb 10, 2006 2:00 pm

Mac. wrote:Heck im thinking about a new pc in spring so even i'll be not welcomed on the server for a week OMG !!



Just save ur etkey m8 and u don´t need to wait........... :roll: :wink:
User avatar
THEONE
Senior Member
Senior Member
 
Posts: 171
Joined: Fri Aug 29, 2003 4:22 pm
Location: Germany

Postby 'KoB'@Babbajabba » Fri Feb 10, 2006 4:20 pm

Here is my cfg now TY matey.

My CFG wrote:seta name ^0'^1K^7o^1B^0'^7@^0Kaw^7a^0zoe

//
// Movement binds
//

unbind all

bind W "+forward"
bind S "+back"
bind A "+moveleft"
bind D "+moveright"
bind SPACE "+moveup"
bind C "+movedown"
bind X "+prone"
bind Q "+leanleft"
bind E "+leanright"
bind SHIFT "+sprint"
bind CAPSLOCK "+speed"
bind MOUSE1 "+attack"
bind MOUSE2 "weapalt"
bind R "+reload"
bind MOUSE3 "kill"
seta cg_noAmmoAutoSwitch "0"
seta cg_autoReload "1"
//
// Mouse settings
//
seta sensitivity "5.0"
seta m_pitch "0.018"
//
// Other binds
//
bind 1 "weaponbank 1"
bind 2 "weaponbank 2"
bind 3 "weaponbank 3"
bind 4 "weaponbank 4"
bind 5 "weaponbank 5"
bind 6 "weaponbank 6"
bind 7 "weaponbank 7"
bind V "mp_quickmessage"
bind T "messagemode"
bind Y "messagemode2"
bind KP_ENTER "mp_fireteamadmin"
bind Z "mp_fireteammsg"
bind F "+activate"
bind L "openlimbomenu"
bind TAB "+scores"
bind ALT "+stats"
bind "+topshots"
bind F1 "vote yes"
bind F2 "vote no"
bind F3 "ready"
bind F4 "notready"
bind G "+mapexpand"
bind B "+zoom"
bind F11 "autoscreenshot"
bind F12 "autorecord"
//
// Visual aspects
//
seta r_ati_fsaa_samples "0"
seta r_ati_truform_tess "0"
seta r_ignoreGLErrors "1"
seta r_mode "6"
seta r_textureMode "GL_LINEAR_MIPMAP_NEAREST"
seta r_intensity "1.5"
seta r_overbrightBits "0"
seta r_mapOverBrightBits "3"
seta r_gamma "3"
seta r_picmip "1"
seta r_dynamiclight "0"
seta r_fastsky "0"
seta r_flares "0"
seta r_drawSun "0"
seta cg_atmosphericEffects "0"
seta cg_wolfparticles "0"
seta cg_fov "120"
seta cg_shadows "0"
seta cg_gibs "1"

seta cg_coronas "0"
seta cg_brassTime "0"
seta cg_marktime "0"

seta r_ext_texture_filter_anisotropic "0"
seta r_ext_compressed_textures "1"

seta cg_bloodDamageBlend "0.0"
seta cg_showblood "0"
seta cg_bloodFlash "0"

//
// HUD Specific
//
seta cg_drawcrosshair "5"
seta cg_crosshairColor "white"
seta cg_crosshairColorAlt "white"
seta cg_crosshairPulse "0"
seta cg_crosshairSize "40"

seta cg_drawReinforcementTime "1"
seta cg_complaintPopUp "0"
seta cg_drawgun "1"
seta cg_drawfps "1"
seta cg_lagometer "1"
seta cg_drawCompass "1"
seta cg_drawWeaponIconFlash "1"
seta cg_teamChatsOnly "0"
seta cg_drawFireteamOverlay "1"
seta cg_noTaunts "0"
//
// ET Pro specific
//

seta b_popuptime "100"
seta b_althud "2"
seta b_althudflags "0"
seta cg_drawSmallPopupItems "0"

seta b_lagometerAlpha "0.2"
seta b_drawspeed "0"
seta b_speedunit "0"
seta b_speedinterval "100"
seta b_numpopups "-1"
seta b_goatSound "1"
seta b_hitsounds "1"
seta b_tracers "1"
seta b_muzzleflash "0"
seta b_panzerhack "1"
seta b_drawpromotions "1"
seta b_drawrewards "1"
seta b_drawspectatorteamflags "0"
seta b_simpleItems "0"

seta b_fireteamAlpha "0.4"
seta b_locationMode "1"
seta b_locationMaxChars "12"
seta b_locationJustify "-1"
seta b_fireteamLatchedClass "1"
//
// Bob's
//
seta cg_bobup "0.000"
seta cg_bobpitch "0.000"
seta cg_bobroll "0.000"

//
// Game options
//
seta cl_allowdownload "1"
seta cg_autoaction "6"

//
// Network settings
//
seta b_antilag "1"
seta rate "25000"
seta cl_maxPackets "100"
seta snaps "20"
seta cl_timenudge "0"
//
// Script binds
//



bind INS "vstr classengi" // Spawnscript: Engineer
bind HOME "vstr classfieldop" // Spawnscript: Fieldops
bind PGUP "vstr classsoldier" // Spawnscript: Soldier
bind END "vstr classmedic" // Spawnscript: Medic
bind PGDN "vstr classcovop" // Spawnscript: Covert ops
bind CTRL "vstr fovswitch" // FOV switch
bind BACKSPACE "vstr spawntoggle" // Spawnscript (place): Place select
bind \\ "com_maxfps 40; set cl_yawspeed 13900; +left; wait 2; -left; set cl_yawspeed 140; com_maxfps 76;" // 180-degrees turn


//
// Spawnscript (Class-selection)
//

set classengi "vstr classengi1"
set classengi1 "vstr classrecycle; class e 1; set classengi vstr classengi2; vsay_team iamengineer ^0C^7l^1ass^7: ^0Eng^7i ^1/ ^0s^7m^1g"
set classengi2 "class e 2; set classengi vstr classengi1; vsay_team iamengineer ^0C^7l^1ass^7: ^0Eng^7i ^1/ ^0rif^7len^1ade"
set classfieldop "vstr classrecycle; class f 1; vsay_team iamfieldops ^0C^7l^1ass^7: ^0Fie^7ld^1ops ^1/ ^0s^7m^1g"
set classsoldier "vstr classsoldier1"
set classsoldier1 "vstr classrecycle; class s 4; set classsoldier vstr classsoldier2; vsay_team iamsoldier "^0C^7l^1ass^7: ^0So^7ldi^1er ^1/ ^0pa^7nz^1er"
set classsoldier2 "class s 5; set classsoldier vstr classsoldier3; vsay_team iamsoldier ^0C^7l^1ass^7: ^0So^7ldi^1er ^1/ ^0mo^7rt^1ar"
set classsoldier3 "class s 2; set classsoldier vstr classsoldier4; vsay_team iamsoldier ^0C^7l^1ass^7: ^0So^7ldi^1er ^1/ ^0m^7g^142"
set classsoldier4 "class s 3; set classsoldier vstr classsoldier1; vsay_team iamsoldier ^0C^7l^1ass^7: ^0So^7ldi^1er ^1/ ^0fl^7am^1er"
set classmedic "vstr classrecycle; class m 1; vsay_team iammedic ^0C^7l^1ass^7: ^0M^7ed^1ic ^1/ ^0s^7m^1g"
set classcovop "vstr classcovop1"
set classcovop1 "vstr classrecycle; class c 3; set classcovop vstr classcovop2; vsay_team iamcovertops ^0C^7l^1ass^7: ^0Co^7ve^1rt ^1/ ^0sn^7ip^1er "
set classcovop2 "class c 2; set classcovop vstr classcovop3; vsay_team iamcovertops ^0C^7l^1ass^7: ^0Co^7ve^1rt ^1/ ^0f^7g^142"
set classcovop3 "class c 1; set classcovop vstr classcovop1; vsay_team iamcovertops ^0C^7l^1ass^7: ^0Co^7ve^1rt ^1/ ^0s^7te^1n"
set classrecycle "set classengi vstr classengi1; set classcovop vstr classcovop1; set classsoldier vstr classsoldier1"


//
// FOV switch
//

set far "echo ^dFOV: ^7120; set fovswitch vstr near; set cg_fov 120;"
set near "echo ^dFOV: ^790; set fovswitch vstr far; set cg_fov 90;"
set fovswitch "vstr near"

//
// Spawnscript (place-selection, automatic map-select, see autoexec_mapname.cfg files)
//

set spawntoggle "vstr ax1"

//
// User custom settings
//


bind h vsay "hi ^7Le^1ik ^7H^1i"
bind j vsay_team "medic ^1nurse ^7please"
bind k vsay_team "needammo ^7No ^7Le^1a^7d ^7in M^1e^7h ^7Pen^1ci^7l"
bind , vsay "bye ^7Im ^7Ou^1t^7a ^7He^1r^7e"
bind ' vsay "holdfire ^7St^1o^7p ^7Sho^1o^7tin ^7F^1F^7S"
bind [ vsay "cheer ^1Y^7a^1y ^7Wo^10^7t ^7W^1o^70t etc etc"
bind ] vsay_team "enemydisguised ^7Oo^1h ^7He^1s ^7In ^7M^1e^7h ^7Kn^1i^7cke^1r^7s"
bind p vsay "sorry ^7So^1rr^7eh"
bind o vsay "thanks ^7Ty^1V^7m ^7Ch^1u^7m"
bind i vsay "cheer ^7{^1l^7o^1l^7}"
bind n vsay "oops ^7.:^1R^7of^1l^7:."
bind m vsay "affirmative ^7P^1w^7n^1D"
bind u vsay "greatshot ^1N1c^73 Sh0^17"
Image
Image
User avatar
'KoB'@Babbajabba
Junior Member
Junior Member
 
Posts: 22
Joined: Fri Dec 16, 2005 12:01 pm
Location: Norwich

Postby ChefAgf » Sat Feb 11, 2006 6:52 pm

glad you liked it :D :D
Image
ChefAgf
Member
Member
 
Posts: 64
Joined: Sat Feb 26, 2005 10:34 am
Location: Netherlands!

Postby 'KoB'@Babbajabba » Mon Feb 13, 2006 12:22 pm

While im here. Is there a cvar cfg cmd that shows the hitboxes? Or would that be classed as H4X0r code. Cos' I saw a topic that has got me pissed of with ET hiboxes. See link----> http://www.et-center.com/?page=articles&id=43

WFT?
Image
Image
User avatar
'KoB'@Babbajabba
Junior Member
Junior Member
 
Posts: 22
Joined: Fri Dec 16, 2005 12:01 pm
Location: Norwich

Postby ChefAgf » Mon Feb 13, 2006 11:02 pm

thats cheating. Im sure the people who made this screens turned PB off while making them :D

But if i know the cvar.. No i dont.
Image
ChefAgf
Member
Member
 
Posts: 64
Joined: Sat Feb 26, 2005 10:34 am
Location: Netherlands!

Postby 'KoB'@Babbajabba » Tue Feb 14, 2006 9:31 am

I only ask cos' they are supposed to be better now, but I cant find a more recent post on this topic showing head box locations. TY
Image
Image
User avatar
'KoB'@Babbajabba
Junior Member
Junior Member
 
Posts: 22
Joined: Fri Dec 16, 2005 12:01 pm
Location: Norwich


Return to First Person Shooter

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 0 guests

cron